حجت الاسلام افشین کلات پور در گفتگو با خبرنگار مهر مساجد را تأثیرگذارترین کانون معنوی و اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با مسئولیت پذیری و حضور خودجوش در مقابله با کرونا و خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر، تهدید را به فرصت تبدیل کردند.
وی با بیان اینکه مساجد همواره کانون اصلی شکل گیری فعالیتهای جهادی، خودجوش و اثرگذار بودهاند، گفت: رویکرد کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مقابله با ویروس کرونا متناسب با ضرورت پیشگیری مناسب از خطر ابتلاء به بیماری با هدف آگاه سازی، تقویت فضای معنوی و ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه بوده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به نقش کانونها در تقویت همبستگی و مشارکت اجتماعی در مهار کرونا، افزود: پویش «مسجد، کانون سلامت» با حضور فعال و پویای کانونهای فرهنگی هنری در امر آموزش پیشگیری از کرونا و اقدامات جهادی برای حفظ سلامت هموطنان از همان روزهای نخست شیوع این بیماری در استان کرمانشاه آغاز شد.
این مسئول بیان داشت: بچههای مسجد در این بحران، فضای مجازی و بستر سامانه فهما (زیست بوم مجازی بچههای مسجد) را برای آگاهی بخشی، آموزش، تقویت بُعد معنویت در جامعه در قالب راه اندازی پویشهای مذهبی برای ایجاد فضای امید در جامعه و برگزاری محافل معنوی، به خدمت گرفتند.
حجت الاسلام کلات پور با اشاره به حضور فعال، خودجوش و جهادی ۱۲۰ کانون فرهنگی هنری مساجد شهری و روستایی استان کرمانشاه در راستای خدمت رسانی به کادر درمان و اقشار آسیب پذیر جامعه، افزود: فعالیتهای کانونها در این عرصه در بخشهای مختلف عملیاتی، امداد رسانی و محرومیت زدایی و تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز بهداشتی پیگیری میشود.
وی اظهار داشت: حضور تیمهای ۲ تا ۵ نفره از اعضای کانونها در محلههای پیرامونی مساجد، شهرکها و مناطق مختلف شهر با رعایت تمامی ضوابط بهداشتی، جهت ضدعفونی و گند زدایی معابر، خیابانها، فروشگاهها، اماکن عمومی و مراکز درمانی و خودپردازهای بانکها از نخستین روزهای شیوع ویروس کووید ۱۹ آغاز شده و این روند همچنان ادامه دارد.
راه اندازی کارگاههای تولید ماسک با محوریت کانونها در کرمانشاه
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، به راه اندازی کارگاههای تولید ماسک، دستکش، ژل های ضدعفونی کننده دست و لباسهای مورد نیاز کادر درمانی در بیمارستانها با محوریت کانونها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: فعالیتهای کارگاهی کانونها با اخذ مجوز از دستگاههای ذیربط، در شیفتهای صبح و عصر با حضور داوطلبانه و خودجوش جوانان کانونهای مساجد در حال انجام است.
وی با اشاره به برش بیش از ۸۳ هزار قطعه ماسک و دستکش در کانون موعود (عج) شهرک کیهانشهر که در یکی از مناطق محروم کرمانشاه مشغول به فعالیت است، گفت: تمامی تولیدات این کارگاه در مناطق حاشیهای و محروم از قبیل شهرکهای آریاشهر، کیهانشهر، مرادآباد، ده پهن، جنگ زدهها، جعفرآباد و ملاحسینی توزیع میشود.
توزیع بیش از ۳ هزار بسته مواد غذایی میان خانوادههای محروم
حجت الاسلام کلات پور، همچنین به تهیه و توزیع بیش از ۳ هزار بسته مواد غذایی و بهداشتی توسط کانون امیرالمومنین (ع) جهت توزیع میان خانوادههای محروم و بی سرپرست شهرک دولت آباد از دیگر مناطق حاشیه نشین و محروم کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اقدامات پیشگیرانه کانونها در دیگر مناطق شهر کرمانشاه نیز با تهیه و توزیع پک های بهداشتی شامل دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی کننده در محلههای پیرامونی مساجد در حال انجام است.
وی با قدردانی از کادر درمانی، پزشکان و پرستاران، اضافه کرد: اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه در قالب پویش مسجد مجازی، اقدام به برگزاری پویشهای قرآنی و معنوی از قبیل ختم حدیث کساء، ختم صلوات، ختم حمد شفاء و دعای فرج (الهی عظم البلاء) برای ظهور امام زمان (عج)، رفع گرفتاریها و بلایا، شفای مریضان و سلامتی و سربلندی مدافعان سلامت کردند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به مشارکت کانونهای فرهنگی هنری مساجد با پایگاههای بسیج و دانشگاه علوم پزشکی در تب سنجی از مسافران و شهروندان در راستای غربالگری و شناسایی مبتلایان، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات ارزنده و در خور ستایش کانونها، حضور داوطلبانه آنان در بیمارستانها جهت پرستاری از بیماران کرونایی و همچنین تهیه بستههای میان وعده برای کادر درمان و بیماران است.
نظر شما